sommar 2014

hallifornia_krickelin-3178   Varenda år tänker jag att jag ska göra en liten guide med vad det finns att göra sommartid i Varberg. Mina bästa liksom. Jag får jättemånga mail under juni-juli med frågor och det hade varit fint att dela med sig här på Krickelin istället, till alla som läser. Så jag lägger till en ny kategori som heter Varberg här och fyller på allt eftersom jag fotar mig runt här i stan. hallifornia_krickelin- Först ut är Hallifornia som äger rum 17-19 juli med en fantastisk avslutning på Borggården på fästningen. Ser såååå mycket fram emot denna helg och det vet jag att barnen gör också. Skönt häng, musik, surf, skate, fest och massa mer. Du kommer tycka om det, lovar!

“Vågorna hörs från havet. Skratten fyller atmosfärsen. Longboarden rullar över asfalten. Brädorna glider på vattnet. Vännerna ligger i gräset. Solen närmar sig horisonten. Maten doftar från grillen. Toner av skön musik. Dans och glädje. Kall öl i sommarnatten. Tiden står stilla. Varberg när det är som bäst.”

hallifornia_krickelin-3186 Miranda Rebecca, Igor och jag fotade deras supporterband förra veckan och är nu stolta ägare till var sitt. Skaffa dig ditt egna och möt upp oss denna helg. Wakeboard-tävlingen i vallgraven är verkligen ett av det festligaste och Grand Finalen ska bli så spännande att vara med om. Så stolt och glad över kreativiteten och surfkulturen i Varberg! hallifornia_krickelin-3218 Snacka om trött och skitig sommarunge direkt hämtad från dagis, muta krävdes…hahaha…hallifornia_krickelin-3167 hallifornia_krickelin--2 hallifornia_krickelin-3232 hallifornia_krickelin-3241 hallifornia_krickelin-3244 hallifornia_krickelin-3251 Ta en titt på förra årets Hallifornia här. Och välkommen till ett ännu skönare äventyr i år! Läs mer om eventet hos min vackra vän DoreDoris och ta del av ännu mer sköna foton från Varberg!