spökhistorier och nattliga bad

vacation_krickelin-4649 Så vi lämnade Varberg för två dygn ute till havs. Vi skapar sommarminnen och jag vet inte hur många gånger vi föräldrar log och var rörande överens om att vi var mitt i ett av de bästa. vacation_krickelin-4653 Bullens korv kokad i burk direkt vi elden. vacation_krickelin-4686 Nattliga bad och skrattande hopp från båten. vacation_krickelin-4704 Spökhistorier i skenet av den värmande elden. Läskigt och spännande. vacation_krickelin-4718 Härligt uppvaknande. Notera den lilla killen som var lite för liten för att vara med och hoppa. vacation_krickelin-4737 De här dreadsen alltså… undrar om de får vara kvar tills jag klipper page någon gång i augusti… om jag gör det… Tack bästa Josefine för fotot. vacation_krickelin-4748 Väl hemma så fann jag min fjärilbuske helt översållad med vackra påfågel och citron… Säkert åtta samtidigt och Igor säger att nu är alla här för att äta honung i vår trädgård för humlor och bin trängs också i våra stockrosor… vacation_krickelin-4751 En dusch kom upp förra veckan. En nödvändighet sa vi och jag har lagt ut plattor som blivit över efter diverse kakelsättning vacation_krickelin-4753 vacation_krickelin-4758 Ok, vi stannar hemma idag. Tar tvätt, packning och en och annan dusch i trädgården.