skuggspel_Kristin__Lagerqvist-6366

Jag packar upp skatter från några dagar på Läsö och i Skagen. Pennor, salt, fjädrar, stenar och vykort på Marie och P.S Kruyer. Älskar historier bakom konstnärer och har bestämt mig för att se Balladen om Marie Kruyer i helgen.

Här blandar jag danska skatter med mina egna från trädgården. Tre päron att pressa i min juice, en doftande ros att ställa på diskbänken och mynta till mitt te. Sedan börjar arbetsdagen i sol och skuggspel.

skuggspel_Kristin__Lagerqvist-6370

Här kommer del ett i Frågor och svar på Krickelin.

Min fråga gäller hur du får ihop allt som har med livet att göra. Hur klarar du av att balansera barn, jobb, trädgård, vänner och allt? Själv känner jag att jag inte hänger med i mitt liv utan det är alltid något på paus.

Ja, jag har det nog som de flesta. Det går fort och jag har också svårt att hänga med. Har nog inga direkta tips på att skapa balans i vardagen. Men man gör så gott man kan och ska passa sig för att sätta för höga krav på sig själv och jämföra sig med andra.
Jag är väldigt bra på att bara göra de roliga sakerna i livet och skjuter med lätthet på de tråkiga. Både en välsignelse och en förbannelse på samma gång om man säger så.

Är bilderna en spegling av din personlighet?

Ja, det tycker jag. Kanske att jag upplevs som mer fladdrig och lite splittrad i verkligheten ibland.

skuggspel_Kristin__Lagerqvist-6373

Min fråga är lite om hur du hittar energi o ork – att hålla ångan uppe liksom. Jag förstår förstås att allas tillvaro är upp o ner o att allt inte finns med på bloggen men just den pepp, energi, mod o förmåga som du ändå har att driva eget med många olika grenar, o att samtidigt dela med dig av din vardag som ser väldigt välfylld ut, det inspirerar. Har du alltid varit så driven? Har du ngt knep för dagar då det känns motigt?

Jag har gått igenom svåra situationer i mitt liv som gett mig perspektiv som jag annars kanske inte skulle fått. Jag  är tacksam över småsaker, är nyfiken, vill njuta och ta för mig av livet. Kanske är det i detta mitt driv ligger.
Jag brukar alltid bada i havet eller springa när jag mår kass. För visst har jag riktigt dåliga dagar jag också,  jag väljer bara inte att visa dem i detta forum.

När började du med yoga och vad betyder den för dig? Lite tankar och funderingar kring det hade varit intressant att läsa om.
Mitt yogande går upp och ner och jag har utövat det i under några år. Jag skulle vilja njuta mer av lugna Yoga-klasser men finner mig själv lite för rastlös för det just nu. Jag gillar när jag får använda kroppen ordentligt och stretcha ut mina muskler. Helst utövar jag yoga utomhus för att ta in naturen och känna mig hel. Jag behöver helt klart mer yoga i mitt liv.

Är nyfiken på hur du tänker när du inreder? En röd tråd? El bara kör du! Allt blir ju så makalöst vackert!

Tack! Jag försöker inreda med en röd tråd men går oftast på magkänsla. Antingen är det kulörer som harmonierar eller materialval. Om jag mixar vintage med nyproduktion, oljemålningar och foton får jag ett levande och hemtrevligt hem tycker jag.
Jag samlar hela tiden nya idéer inom mig i mitt jobb då jag besöker många inspirerande platser, snurrar runt på bloggar och på Pinterest.

Önskar Dig en fin helg!