LL_kristin lagerqvist-3508

Saker man gör när barnen somnat och man inte orkar ta tag i måstigheter:

Tvingar ut mannen i trädgården för att ta ett snett foto när man krampaktigt håller i en mugg te och en spann hundkex. (fånigt..hahaha) Fick liksom kapa huvudet för jag såg inte klok ut.

Men jag ville ändå visa på grund av de fina regndojorna jag fick i sommargåva av STENK och för att tipsa om att använda partners kläder istället för att köpa nya då man tröttnat på innehållet i garderoben. Idag har jag lånat både skjorta och jacka. Det är en sådan där skön oljerock och jag blir nästan förbannad de dagarna jag upptäcker att han gått iväg med i sin egen jacka och jag får välja något annat i hallen.

LL_kristin lagerqvist-3510

Och kolla här. I förra månadens Sköna Hem fann jag mitt print och det ryktas om att två andra av mina prints är i det nya numret. Skoj tycker jag och blir alldeles varm i magen.

LL_kristin lagerqvist-3512Muggen har jag funnit i Marinas fina butik på Strömma Farmlodge. Måste nog skaffa några tallrikar i samma serie tror jag allt. Nu, Game of Thrones och god natt.