stickling_ lagerqvist-

Jag hämtade mina sticklingar av pelargon och palettblad från det gamla huset en morgon. Det känns som man överger en gammal god vän och lämnar honom i sticket faktiskt… men det kommer bli bra. Blommorna trivs här också.

Detta är vardagsrummet. Det har fortfarande inte några möbler för vi väntar på målaren. Och det vet ju vem som helst att sådana kan man få vänta en evighet på så vi försöker göra det lite trevligt ändå.
Så dagbäddden jag köpte av Mokkasin är där och en matta som jag klickade hem från Ellos. (har du sett deras sortiment av mattor? fina!)
Och nu står även min största palettblad här alltså…
Känns ju i och för sig inte så maffig här men jag får nog plantera om den och ge den lite näring och så, då blir det toppen.stickling_ lagerqvist-3508

I köket fick ett gäng pelargoner flytta in. Du vet dem jag köpte på Gotland i somras.stickling_ lagerqvist-3512Jag tänker att en del blommor till och med får övervintra här i snickerbon. Så himla mysigt här faktiskt…

Fin helg till dig nu. Jag ska ut till Strömma på jobb och sedan ska jag jobba med For Good Luck. Och så ska jag ju flytta också…