emma von bromssen_ lagerqvist-3251

Minns Du när vi var och besökte Emma von Brömssen denna försommaren? Ända sedan den dagen är jag helt förälskad i alla hennes mönster och har verkligen sett fram emot denna dagen.

emma von bromssen_ lagerqvist-3252

Så idag  gick jag upp i arla morgonstund och tog ett tidigt tåg för att sedan bege mig till Aschbergergatan 11. Detta fina golv mötte mig vi entrén.

emma von bromssen_ lagerqvist-3261

emma von bromssen_ lagerqvist-3258

Denna morgonen visade Emma sin tapetkollektion som hon tagit fram tillsammans med Eco Wallpaper för första gången. Och wow! Asiatiska mönster som möter det skandinaviska karga och dova, blommor och fågel. Färgställningarna är verkligen  fantastiska och mönstren rent magiskt vackra. Hela den tjusiga lägenheten vad tapetserade i dessa karameller och det viskades om att lägenheten skulle läggas ut till försäljning direkt efter eventet. Lyllos den som flyttar in där!

emma von bromssen2_ lagerqvist-3268

Emma var vacker i tjusig kimono och jag är verkligen glad för hennes skull. Vilken fin och genuin känsla hon förmedlar genom detta hantverk.

emma von bromssen_ lagerqvist-3260 emma von bromssen_ lagerqvist-3298 emma von bromssen_ lagerqvist-3304

Smarrig frukost serverades av Antikhallarna.emma von bromssen_ lagerqvist-3305 emma von bromssen_ lagerqvist-3308

Sedan följde en inspirerande presentation av Emma och Madelene Sidemo från Eco Wallpaper. Det var verkligen intressant att lyssna på deras resa genom detta projekt. Det var allt från en antik bok på en tysk marknad till en resa till Kina, fantastiska kollegor på tryckeriet i Borås och så lite pressade blommor från Emmas egna trädgård på det. Kan ju inte bli mer än underbart. Eller hur? Vill tapetsera hela mitt hem med dessa karameller.emma von bromssen_ lagerqvist-3312 emma von bromssen_ lagerqvist-3321emma von bromssen_ lagerqvist-3328 emma von bromssen_ lagerqvist-3331 emma von bromssen_ lagerqvist-3332 emma von bromssen_ lagerqvist-3338

Dessa två är mina favoriter. Matchas fint med Elin Lansjös porslin och min bulle.emma von bromssen_ lagerqvist-3341 emma von bromssen_ lagerqvist-3347

Det var verkligen superfint alltihop. emma von bromssen_ lagerqvist-3350Sedan var det dags för mig att ta tåget till Varberg igen. Tack för en fin morgon Eco Wallpaper och Emma!