Här uppdateras statistiken för blogg och Instagram regelbundet.

Instagram:
92 000 följare
Majoritet är kvinnor 25-44 år och bor i Sveriges storstäder.
60% svenska följare.
Når ut till runt 240 000 konton per månad.

Blogg:
30 000 sidvisningar/vecka

Loading...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Statistik för Krickelin

 1. Åh vad jag hoppas att det härär något som får det att klicka till hos dig. Nu i september kommer den härliga Lindqvistpallen återlanseras på marknaden i originalutförande. Vet du vilken jag menar? Stegpallen som i princip alla hushåll höll sig med under mitten av 1900-talet.

  Jag som skriver skriver mitt examensarbete och ska upprätta den kommande kampanjen för denna pall som nu gör sitt återinträde på markanden och hoppas att du vill hjälpa pallen att synas i sitt rätta forum .

  Hur kommer jag i kontakt med dig för ett samarbete?

  Ha en fin dag 🙂

 2. Hej!

  Mitt namn är Johan Salander och jag är grundare av ett nystartat företag som heter Facsimile. Vår affärsidé är att reproducera historiska illustrationer, till exempel kartor, botaniska motiv, djurmotiv och nautiska bilder, på fint konstpapper så att de ska bli tillgängliga för fler än som museiföremål.

  Våra faksimiler återger motiven exakt, inklusive små märken av tidens tand, vilket gör att de är väldigt svåra att skilja från originalen.

  Nu försöker vi nå ut till en inredningsintresserad publik, och undrar därför vilka exponeringsmöjligheter som finns hos Krickelin?

  Jag är främst intresserad av hur ett upplägg med blogginlägg (med spridning på Facebook och instagram) skulle kunna se ut, men även andra förslag kan vara intressanta.

  Skicka gärna en offert på de olika varianter som finns.

  Vänliga hälsningar
  Johan Salander