Nygårdsanna Höst/Vinter 2016 Design/Styling: Nygårds Anna Bengtsson Art Director: Anna Romson Fotograf: Carl Bengtsson / Skarp Agent Fotografagent: Torun Alenius / Skarp Agent Fotografassistent: Maja Johansson Retusch/Post-produktion: Maja Johansson / http://majajohansson.me Modell: Emmy Kruger / Stockholmsgruppen Plats: Torrberga, Dalarna, Sverige

Min september är så otroligt vacker och skön så jag får nypa mig i armen. Äntligen hinner jag ta mig tid, avsluta saker, umgås, träna och bara få vara i nuet. Att sänka axlarna och få tid till att göra saker jag njuter av får verkligen mina flyktiga tankar att stilla sig.

Jag har satt ihop en liten önskelista för september. Vackrast just nu alltså.
Jag önskar mig en av Nygårdsannas vackra skjortor. Helst den blå då. Fotograf till ovan foto är bästa Carl Bengtsson.

0404071005_1_100011

En härlig cashmere i blått vill jag också lägga vantarna på.

Purple_kale_salad_6

Green Kitchen Stories inspirerar alltid med vackra foton och recept. En lila kålsallad med björnbär i till veckan kanske…?victoria-skoglund-min-tradgard-vid-sjon

Victoria Skoglunds senaste bok “Min Trädgård vid Sjön” . Känns som en klockren bok att mysa in sig i en filt och läsa i växthuset i skymning.

9_september37790-kopiera_2086

Artilleriet firar kräftskiva på det tjusigaste sättet. Önskar mig både glas, karaff och bord.

Igår vad jag på årets härligaste kräftskiva i viken. Kors vilken kväll vi fick med långbord i trädgården under vackra vimplar vid solnedgång! Det var sannerligen ett skönt gäng med surfare/ livsnjutare. Så tacksam över alla möten jag haft under de senaste åren. De ger mig perspektiv och jag känner mig nyfiken och ödmjuk inför livet.