27012016-namnlost-241-5-1000x1213

Jag fortsätter med mina söndagsinlägg “Vackrast just nu” och har idag en fin liten samling av länkar och bilder.

Sofia på Mokkasin köpte soffan “jag skulle ha” och det grämer mig verkligen att jag inte höll ut och väntade in dessa finingar. Köpte ju en vanlig mörkt blå där i flytten förra året…
Det är min föredetta bloggkollega Amelia Widell som står bakom dessa både prisvärda och supersnygga soffor. Kolla så fin den är i Sofias hem!

ikea_pigg_juice_inspiration_6

Babes in Boyland har pressat smaskiga och vackra juicer till Ikea Livet Hemma i veckan. Älskar verkligen deras foton!

MG_6652-900x600

En av mina favoritfotografer Anna Malmberg  gjorde en bloggflytt denna helg och du finner henne nu på Lovely Life. Ska blir roligt att fortsätta följa henne och inspireras av hennes foton under 2016.

Mycket länkar till tjejerna på min gamla portal i detta inlägg, men de är verkligen super allihop.
För Lovely Life var ju även mitt blogghem i flera år innan jag flyttade till Elle Decoration. Nu har ett nytt gäng kreativa själar tagit över redaktionen och det ska bli jätteroligt att följa deras bloggar och ta del av inspirerande inlägg på den redaktionella sidan.

TH-16-05-MI-05

& Other Stories har skapat tjusiga foton med vackra stickade koftor och vansinnigt vacker modell. Tipstack till Mia Anderberg.

johannabradford_bow

När vi var på Sri Lanka så råkade vi hamna på samma surfsemester med Mumbai Stockholm som skapar dessa vackra rosetter i läder. En riktigt härlig tjej! Världen är så liten alltså…
Rosetten passar perfekt där i Johanna Bradfords vackra hårsvall. (avundsjuk!)
Och ser du att vi har samma tapet?  William Morris Chrysanthemum Toile.

Fin söndag till dig.