DSG8868-Redigera1

Här  kommer en litet samlat inlägg av vad jag tycker är vackert och inspirerande just nu. Jag kallar det “Vackrast just nu” och kommer posta detta varje söndag framöver.

Först ut är detta inlägg som både är vackert och klokt. Läs du också och inspireras kanske till att slå av på tempot lite.  (fotokälla)

Saknar Varberg så jag blir tokig när jag ser vad mina vänner på Surfers Paradise haft för sig i veckan. Titta på videon ( på helskärm) och slås över kontrasterna naturen bjuder på. Tror det blir en tur med sup-brädan när vi kommer hem.

3744370171

Fire and Joy har följt First Aid Kit med kameran under en tid och skapar verkligen de vackraste inläggen. Älskar både fotografen och de begåvade systrarna.

hanna_stefansson_barcelona_6

Hanna Stefansson är i Barcelona  och även om jag längtar hem till Sverige nu och är rätt mätt på att resa så är det en favoritstad. Min man friade till mig längst upp i Park Güelle för nästan exakt 10 år sedan. Så himla vackert!

hemmagjord-nyponsoppa-evelinas-ekologiska-16-700x1050

Evelina bjuder alltid på de bästa och vackraste recepten. Här har hon gjort egen nyponsoppa, här finner man recept på glutenfria browniemuffins och hur härligt låter inte ett honungsbad en söndag i slutet av januari?

Önskar dig en fin söndag nu.

KRICKELIN_signatur_small