Härlig fredagspepp med strålande sol och ljumma vindar. Jag har spenderat två dagar i trädgården och knappt öppnat datorn. Så skönt.

Idag tipsar jag om vad som inspirerar mig just nu och vad jag finner vackert.
Johanna Bradford har tillbringat ett par dagar i Köpenhamn med Elsa Billgren och det var en fröjd att följa dem på Instagram. De bodde på The Apartment, därifrån kommer de flesta foton jag har nedsparat i inspirationsmappen. Så himla fint! Ser fram emot härliga inlägg från dessa dagar hos Johanna framöver.

Kolla Elsas inlägg från lägenheten.

Clara och Annakarin har släppt sin vårkollektion för Miss Clarity. Grymt fina klänningar och galet vackra kampanjfoton som min favorit Lisa Love har tagit.

Blev så inspirerad av av Elin Lansjös besök i Inredningspodden. Hon berättar om sin lägenhet och om hennes kolonilott och dess trädgård. Känner mig likadan när det kommer till trädgård – man testar sig fram och gör en mängd fel på vägen och det är precis så det ska vara. Mycket fint avsnitt – lyssna på det i helgen.

Jag inspireras mycket av mina kollegor nu och kikar runt hur de jobbar. Jag tycker alla som jobbar med detta är helt fantastiska – så mycket arbete och kreativitet som läggs ner på dessa härliga plattformar i sociala medier. En del skriver  böcker, andra designar kläder eller tapeter, någon sätter ner foten och öppnar dina ögon & en annan delar med sig av sitt bästa recept på ugnsbakad lax.

Fastnade i inlägget  min bloggresa – the not so overnight success story” av Cashewkitchen. Så himla fint – läs det till en stor kopp kaffe.

Vi jobbar ju på med vår YouTube -kanal, Otto och jag. Det är så roligt och väldigt lärorikt.

Jag har spanat in hur andra lägger upp det och kikat på vackra Elin Lewenhaupt vlog, Hon har precis börjat prata engelska och det känns ju både modigt och klokt om man vill växa internationellt. Elin är mjölkbonde och boende i Småland – hon  tar otroligt vackra bilder och är också väldigt duktig på rörligt.

En som verkligen skapar magi på Youtube är Jonna Jinton. Började fasen lipa när jag såg den här filmen första gången. Så mäktigt!
Vilken naturkraft! Hon får mig verkligen att känna att allt är möjligt – att det går att bryta upp med det man inte trivs i och följa hjärtat.

Nu ska Otto och jag också skapa magi. Hahaha!
Vi har lite att jobba på – men du är väl med på vägen? Börja gärna prenumerera på oss och hjälp oss nå vårt mål – vi ligger på 95 prenumeranter nu men önskar ha 1000 tills på söndag kväll. Är det ens möjligt? Vet inte – jag kan ju inte så mycket om denna kanalen än…

Trevlig helg.

Kommentarer till “Vackrast just nu – peppig inspiration

  1. Går jag fråga när i filmen dina tårar kom. För mig var det ett särskilt ögonblick. Bekväm själv förvånad. “And I still have Nanook…” 😌😪🙋

  2. Ha ha, klart jeg vil abonnere! 240 stk nå:)
    Og du, det er veldig sjarmerende at ikke alt er helt perfekt, stå på, dere er veldig dyktige! Hils Otto og si det!! Klem fra Norge:)

  3. Dejligt inspirationsindlæg.
    Jeg elsker også Jonna Jinton <3

    Jeg synes, dine og Ottos havefilm er rigtig fine og glæder mig til, der kommer flere 🙂

Kommentarer stängda