kale_krickelin-0265 Ok, nu har jag fotat vad jag äter och dricker men har absolut inget att säga om det mer än att grönkål är väldigt gott. Jag samlar ihop arbetsveckan vid bärbar dator i köket, bråkar högljutt med bananflugor och lyssnar på Tom Odell. kale_krickelin-0277 kale_krickelin-0268   Så här kommer några snabba från det runt omkring nu innan jag cyklar till tåget. kale_krickelin-0275     ..Fast nu sitter jag på tåget..phu.. insåg att jag bara hade nio minuter tills det skulle gå och kastade ner allt i en rörig väska och slängde mig på cykeln. Det är en sådan dag… då jag tar tvål på tandborsten.. (från tvålpumpen?!) och svarar flera gånger på samma mail. Nu ska jag i alla fall ha ett snabbt möte med Johanna innan jag tar helg på riktigt och besöker  Lisa Burenius som har vernissage i Göteborg idag. kale_krickelin-0271 kale_krickelin-0278 kale_krickelin-0138 (kopia) Den här veckan har varit maffig,  jag har samlat på intryck och rullat med så gott jag kan. Och november. jag tror Du blir skön.