thewallFGL_krickelin-9544 Onsdag kväll och vi sitter och bälgar i oss te ur muggar med vackra mönster från China Town. Landar efter dagen med så mycket innehåll. Lyckopirr och varma klappar på axlar.  Spring i trappor och blickar av stolthet. Varma källor och kloka råd. Och på kvällen, bastu och långsam läsning om Isportalen i trång säng. thewallFGL_krickelin-9168 Det var den där väggen. Eller hela fortet för den delen.. som alla ville fota sig vid. thewallFGL_krickelin-9489 Även vi. thewallFGL_krickelin-9551thewallFGL_krickelin-9575 Vi köpte antika fotlänkar från Afghanistan och jag tänkte på ökendans och höfter som rullar. Huvudbonader och tofsar i mängder. i regnbågens färger.. thewallFGL_krickelin-9592 Och så undrade vi ju så klart vad som fanns bakom murarna. Innanför de dramatiska väggarna. thewallFGL_krickelin-9604thewallFGL_krickelin-9647 thewallFGL_krickelin-9720 thewallFGL_krickelin-9636Jag lyssnar på Devil We Know och dricker upp. Och så ville jag också skriva att jag tycker så mycket om då Du skriver. Långa meningar och klokheter. Eller bara hej och tack du vet. Jag försöker svara både på mail och här. Instagram är klurigare tycker jag… vet oftast inte vad jag ska skriva tillbaka och så fattas tiden mig. Men jag ville i alla fall uttrycka mitt varmaste tack. Orden ger mig så väldans mycket tillbaka i den här digitala världen. Fint med dialogen liksom… ha det gott nu.

Modell: Miranda Rebecca Sarong & Kimono/ For Good Luck Poncho/Kyss Johanna