Veckan går mot sitt slut och jag avslutar den på bästa sätt i det här lilla glashuset med min Boris vid min sida, datorn i knät och en kall Ipa efter en skön löptur längs havet. Min man lägger barn, klockan är 21.30 och solen börjar sjunka bakom min rygg.

Då jag sprang lyssnade jag på Jason Diaketé. Väldigt inspirerande och klokt. Det fick mig att tänka på hur mycket det finns att vara tacksam för i livet.

När vi umgås med våra grannar brukar vi alltid gå laget runt i båda familjerna och berätta vad vi uppskattat mest under dagen. Det är en så otroligt fin stund. Väldigt bra initiativ av dem tycker jag och något jag verkligen rekommenderar.

Så därför tänkte jag berätta för Dig vad jag uppskattat mest med denna dag. Och så kanske du vill berätta för mig vad Du uppskattat mest i din dag i kommentarsfältet här under?

Veckan har varit lång och intensiv för mig. Efter dagens kalas var det dags att rodda mat för barn och styra upp allt med tvätt och plock. Jag kände i hela min kropp att jag behövde komma iväg en stund från hela alltet och min man tyckte det var en god idé att jag skulle snöra på mig löparskorna och lämna alla måsten i hans knä.
Så jag uppskattar verkligen både min man och mig själv att jag kom iväg. Tog till och med ett dopp och självtorkade på en klippa vid 20.30. Nu är jag hemma igen, en glad fru och mamma. 

Vad har du uppskattat mest med din dag?

Kommentarer till “21.30 i trädgården

 1. Hej Kristin!

  Jag kom in på din sida och slogs av alla vackra bilder, främst från din trädgård. Jag måste fråga…ditt växthus/glashus är så fint och verkar vara i perfekt storlek, får man fråga var du köpt det och vad modellen heter?! Ha en skön odlingssommar, med vänlig hälsning Sara

 2. Efter en alltför hetsig dag uppskattar jag mest en mysig busstur med min ettåring, som för en gångs skull satt still i en kvart och lät mig sniffa honom i håret.

 3. Idag är jag ett steg närmre till att få ett positivt besked från en high school i Barcelona som jag vill att vår dotter skall gå på. En dröm om ett liv i Barcelona börjar äntligen ta form och det är jag så tacksam för. Har kämpat så länge för ett det skall bli verklighet!

 4. Bra vana som jag ska inspireras av att föra vidare!
  Idag är jag otroligt glad och tacksam för mina närmsta vänner (gamla som nyfunna!) som ständigt visar att ingenting är omöjligt. De inspirerar mig till bättre självkänsla och energi att genomföra saker på egen hand. Otroligt tacksam.

  http://tinysigns.wordpress.com

 5. Fin vana! Jag är fortfarande lycklig över morgondoppet igår innan resten av stan vaknade till söndagens strålande sommarväder. Blir trött och varm och kommer av mig lite när alla andra går igång och det blir trångt, men nu fick jag en lugn stund ensam med Mälaren och måsarna och inbillar mig att huvet var lite svalare och klarare hela dagen än vad det annars skulle ha varit.

 6. När dagen är slut har jag ofta känslan att jag inte fått gjort allt jag velat men igår har jag ändå : ätit frukost iväxthuset, picknickat med barnen, klippt gräset, möblerat ladan för midsommarfest målat ett fönster och åkt till sjön för Kvällsdopp, dessutom avslutat med ett avsnitt skam och två japp. Mängder att vara nöjd över ju! Tack för påminnelsen

 7. Så fint initiativ! Jag uppskattade verkligen mannen på bensinmacken som hjälpte mig att pumpa däcken på min cykel när han såg att jag hade problem. Efter att ha varit nära att ge upp och vänt hemåt kunde jag istället trampa mot badplatsen och ta ett svalkande dopp tillsammans med mina vänner. En sådan liten gest som gjorde så mycket för mig.

  http://prick.blogg.se

Kommentarer stängda