Förra veckan var jag på en liten invigning för L:A Brukets nya lokaler i Varberg. De växte nämligen ur sin snygga kostym i de förra lokalerna och var tvungna att söka sig till ett ställe där de kunde få mer plats.

Titta så fint! Älskar färgvalen och alla de öppna ytorna.

Stora vackra fönster som släppte in dagsljuset och sommarkänslan.

Pelargoner såklart.

För gissa vilken L:A Bruket’s nya doft är.
Geranium – såklart. Min favorit!

Alltså, vilken godishylla. Vill ha allt.

En trappa upp fann jag superfina kontor på rad. Älskar glasväggarna och golvet!

Och jag älskar sådan här kreativ röra. Vackraste som finns om du frågar mig. Här hade de haft möte med några japaner samma dag om jag minns rätt…

Jag mötte två vackra pinglor.  Så sommarfina och glada!
Jennie och Lisa hade precis kommit hem från Osaka och var fulla av energi och härlig inspiration. Lisa hade gjort sina brallor själv och tishan är ju också hennes fast hon klippt av ärmarna. Måste göra likadant på min. snyggt som tusan.

Undrar om man ska blanda till en doft eller två…?

Har jag sagt att Varberg är en stad fullt av rullande och surfande brädor…? 😉

Tack och hej! Lycka till i det nya. Vill ni också åka dit, dofta, kika och shoppa så finner ni den nya butiken på Nätvägen 2 i Träslövsläge. Precis granne med en av mina favoritbutiker, Studio Pompone. De har ju förresten också byggt ut och gjort nytt så väl värt ett besök.

Visst köpte jag med mig en ny tvål. Gissa vilken?