Här kommer en bildkavalkad från vårt härliga bloggdygn i Varberg förra veckan.

Pella, Daniella, Helena, Malin och jag möttes upp på Varbergs Stadshotell & Asia Spa. Jag hade bjudit hit dem på ett mysigt dygn till ett av mina favoritställen.

Lite god mat, spamys, behandlingar och en skön natts sömn innan god frukost… Så härligt!
Innan tjejerna kom smög jag runt på rummen och lämnade varsin liten present.

Detta var Malins rum, med badkar inne i sovrummet och ett litet fint vardagsrum med pentry och sittgrupp.

Efter vi mötts, kramat om varandra och pratat ikapp så gick vi upp till Asia Spa och började med att tvaga oss på de låga träpallarna. Detta är nästan den skönaste ritual jag känner till. Så fridfullt och läkande. Man skrubbar sig med en tvättlapp, hela kroppen från topp till tå, och sedan sköljer man bort all stress och oro då man sedan häller varmt vatten över sig med karet.

Daniella och jag hamnade i Meditationsrummet en stund. Älskar tonerna här inne. Jag brukar börja med de torra upplevelserna på spa, som ljusterapi och mörketerapi. Sedan dricker jag lite te och äter frukt och vilar i hänggungorna.  Efter det är det dags att gå till de våta ytorna – fotbad, upplevelsepool, bastu, kallkar och varma källor.

Malin var först ut med behandling. Hon fick en Shiroabhyanga och berättade att hon blev enormt avslappnad.

Malin och jag hängde en stund i de sköna hängstolarna och njöt av den vackra utsikten.

En varm dag i Varberg med utsikt ända till Getterön. Inte mycket som slår det.

Det är ganska lätt att slumra till när man vaggas lite lätt till sömns här efter en skön behandling …

Sedan bastade vi och badade såklart. Skönast var det att ligga i de varma källorna och sola samtidigt. De stora fönsterpartierna var nämligen öppna på vid gavel. Lyxigt!

Efter detta gjorde vi oss iordning och tog oss ner till restaurangen. Här var det uppdukat för oss vid det runda bordet på terrassen.

Jag valde fisk och fick en underbart vårig tallrik som blev förevigad med kameran innan jag högg in. Sedan löpte en  mycket mysig kväll med fina samtal om både jobb och annat som livet innehåller.

Dagen efter kom ju tjejerna hem till mig. Men det vet du väl redan..?

Ha en fin dag nu.