Hej där,
Sitter på ett tåg som susar genom ett färggrannt Sverige i sin finaste höstskrud. Man borde bara gå ut i skog och natur och njuta som tusan nu. Kanske imorgon – då ska jag ta med mig familjen ut på tur om vädret tillåter.

Jag drog ju till Stockholm igår och gick på galan Stora Influencerpriset. Det blev ingen vinst till mig i år men jag var otroligt glad över att bara vara nominerad i ett så fint gäng och att få vara prisutdelare under kvällen kändes superfint också.

Jag lovade någon bild på min outfit men vi hade lite otur med både tiden och kameran så vi fick inte till det riktigt. Två snabba och mörka blev det i alla fall innan vi kastade oss in i restaurangen för att äta middag innan prisutdelningen skulle sätta igång.

Sofias klänning var så himla fin!! Från Åhlens samarbete med Carin Wester.

Till bords hade vi tjejerna från Nordinary som dessutom tog hem priset som Årets Inovatör. Stort Grattis!!

Det var spännande att träffa så många i branschen som jag annars inte stött på då jag mest hängt bland inredningsbloggarna innan. Margaux och Elsa som bloggar på Elle Mode tog hem riktigt fina priser och likaså Frida på Trendenser. Grattis även till dem!

Jag sov så himla dåligt inatt. Drömde om en jättestor våg ett av mina barn försökte sig på med brädan…

Efter frukost och utcheckning testade vi att ta lite nya bilder med vattnet som bakgrund.

Det här klänningen är så fin ju.

Vi tog en Uber till Söder för att hälsa på Sanna på Bodhish.

Herregud vilket fint möte!
Måste återkomma med ett långt inlägg – känner mig helt upplyft efter de mycket goda och fina energierna jag fick av henne. Kände mig helt dränerad och tom efter så mycket intryck och möten med människor som bar på olika sorters energier igår.
Vi renade oss i Florida vatten – En så skoj och härlig ritual.

Bodhish öppnar förmodligen i början på nästa år. Ni stockholmare har något riktigt bra att se fram emot.

Här får Sofia en skvätt Florida – vatten. Tack för mötet Sanna, ville flytta in, lära mig massor och hänga med dig dygnet runt.

Vi fick dock lite brått till Centralen och tåget som skulle ta oss hem. Vi stannade en snabbis på Le Labo på vägen.

Älskar deras dofter. Var tvungen att köpa ett litet kit som minne.

Vi kikade in hos Betón också. Så fint!
Finns så många mysiga butiker och restauranger på Söder. Kommer gärna tillbaka men måste åka hem och ladda batterierna i småstaden först.
Önskar dig en fin helg.