Outfits till gala och samba

Är du nyfiken på om jag fick ihop någon outfit till kvällens gala – Årets influencer?

Jo, det blev den här brunröda klänningen i sammet med röda klackar till. Klänningen sitter verkligen bra och faller jättefint. Så fint att den skimrar också tycker jag. Sofia på Mokkasin och jag kommer gå ihop så jag ska be henne knäppa någon fin bild på mig innan så jag kan visa resultatet sedan.

Men nu – en annan klädfråga…

Det här är faktiskt helt galet. Vet inte om jag ska skratta eller gråta men när Varberg “festfixare” ringde och frågade om jag ville vara med på en skoj dansgrej i november så tackade jag ja. Jag var i Indien på jobb och hann nog inte tänka igenom vad jag gav mig in i.

Upplägget är ungefär som det stora dansprogrammet på tv förutom att vi inte hinner träna lika mycket. Vi kommer inte heller dansa varje fredag utan endast en kväll, den 10 november på Varbergs största after work. Bara 700 personer där…hmpf…
Men -Vad ska jag ha på mig???? Jag ska dansa samba. Har googlat lite samt att jag lärt mig grundsteget. Min danspartner sa att jag skulle gå över en kulle med foten – och när jag visade mina vänner så grät de av skratt. Du håller väl tummarna för mig?

Och har du en samba-outfit i small att låna ut? Maila mig.  Annars tar jag nog den röda kjolen och något rött glittrigt upp till va?

Nu tänker vi på något annat tycker jag. Sitter på ett tåg upp till Stockholm. Bästa gåvan till mig själv  är att åka tåg.
Här kan jag sitta och jobba ostört i fyra timmar. Helt omöjligt för mig att koncentrera mig så länge utan att göra andra fysiska saker i mellan annars. Jag har betat av massor. Tagit tag i alla flaggade mail, jobbat ikapp och så har jag tagit med mig en hel bunt fakturor som jag nu ska betala.

Så här ser det förresten ut i vardagsrummet just nu. Inga förändringar direkt… Älskar detta rummet. Men tänkte flytta lampan till hallen för att få lite variation. Vill dock inte plocka i en bjässe och hänga i taket…

Vad tror du något sådant här? För stor kanske…

Håll tummarna för mig ikväll förresten. Jag är ju nominerad i kategorin Årets Business. Och så ska jag dela ut pris.. nästan mer nervös över det, hahaha … kram