Ju mer jag tänker på det desto mer förstår jag att det är absolut är bra att dra iväg de första veckorna på sommarlovet och byta miljö helt. Jag som jobbar hemifrån mycket och låter jobb flyta ihop med vardag och helg – jag är en mästare på  att glida undan och försöka jobba ikapp på datorn. Väljer att gå upp extra tidigt innan andra vaknar och när andra slappar så brukar jag prioritera jobb. Tänker att jag mår ganska bra av det. Andra hävdar motsatsen.

Fast mitt jobb är ju min passion. Varför ska jag pausa från något jag brinner för i några veckor?
Skulle aldrig drömma om att be min man sluta cykla eller simma för att prioritera en solstol och en bok bara för att det är semester.
Men bromsa in ordentligt – det kan jag visst.

Något jag är mindre bra på är att packa. Min man har dragit iväg innan oss och det är han som brukar strukturera upp. Alltså – det är inga problem och jag ska inte klaga … men det är ju så tråkigt att packa. Hittar på hundra andra saker.

Som att fota varandra från badrumfönstret. Här kan man se hur det växer utanför växthuset. Skogsklematis, humle och solrosor som nästan slår ut… Till vänster ser du hur vår dahliaodling tar sig. Vissa plantor blir gigantiska! Regnet föll under kvällen och det gör den torra gräsmattan gott.
Nu har alla barn somnat och jag ska avsluta lite arbete och packa färdigt. Ser fram emot semester med god mat, lek och äventyr.
Slänger in något inlägg från den lilla by vi bor i men har mängder av andra härliga inlägg förberedda för er läsare också.
Tips på resmål, loppisfynd, recept och mycket mer.

Ha det gott och krama om varandra.

Kommentarer till “Packar det sista för semester

  1. Kunde verkligen känna igen mig i det första, och var inne på något liknande i kvällens filosoferande. Fint att få känna igen sig!

Kommentarer stängda