Att åka runt på gårdsloppisar hör sommaren till. Jag håller utkik efter korgar till växthuset och fina glavaser.

Vill också tipsa om att hålla utkik efter fat och fina servettringar i silver. Man kan även fynda linneservetter eller handbroderade kökshanddukar som man kan sticka in så här tjusigt i servettringarna.

Dessa hittade jag hos FGL Store’s granne Röda Korset på Brukstorget. 20 kronor. Inte klokt så mycket härligt pirr i magen jag får av ett sådant fynd.

Eller det här. En rosa Emma-fåtölj i sammet för 200 kronor på samma ställe. Den trivs fint här inne bland bokhyllor, pelargoner och piano tänker jag.

Lampa och vaser från Röda Korset i Varberg. Fint att samla ihop och stoppa ner trädgårdsrosor och klematis i. Nu blommar alla våra rosor och jag plockar varje dag och ställer i små vaser på toalett, nattygsbord och diskbänk.

Vad är dina bästa tips på saker att hålla utkik efter på loppis?

Kommentarer till “Fynda på sommarens loppisar

  1. Jeg leder altid efter gamle skåle i fajance, messinglysestager og porcelæn fra Lyngby Porcelænsfabrik. Og, ja, et godt fund gør én helt elektrisk 🙂

  2. Koppar- och mässingsfat och kittlar. Porslin med fina mönster, gärna udda fat som kan användas som blomfat

  3. Så många fina saker! Har inte tänkt på finheten med servettringar men nu känner jag att jag måste införskaffa såna också.
    Jag brukar kolla in gammalt julpynt, pottskåp, flätade korgar, handgjord keramik och gamla dukar. Älskar sekelskifte möter folklore möter japan.

  4. Känner igen den pirriga känslan när man känner att man har fyndat på loppis! Letar ofta efter gammalt engelskt porslin som är perfekt som fat undwr mina terakottakrukor och vackra som dem är till servering etc. Kostar ingenting och har så vackra motiv i grönt eller blått såklart!

Kommentarer stängda