“Min hjärna håller på att explodera” var det någon som sa och jag nickade stilla och instämmande. Tänk att födelsedagar, skolavslutningar,ett triathlon, flera deadlines, packning inför stundande resa och regnet kom på samma gång i år. Det är då jag går ut och gräver en ny rabatt. Strutsar lite. Måste ju andas också.
Ha! Det går i år också och vi kommer sitta där och skratta åt det efter helgen.

Igor fick ett kompishalsband av sin vän och jag började gråta av finheten.

Jag kan inte ljuga – jag är så trött nu. Jag är så trött så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Vill bara lägga mig här och sova i ett dygn, minst.

Jag gör mitt bästa för att kunna förbereda jobbet för att kunna vara ledig under två veckor. Brukar förbereda med foton och viss text för blogginlägg och sitter med en relativt hållbar strategi för hur jag ska lägga upp det. Först gör jag en lista med idéer, sedan samlar jag in bildmaterial och därefter lägger jag in inlägg med text. Att hoppas på att jag kan komma undan för att blogga regelbundet när jag är iväg med familjen är inte hållbart för mig.

För mig är det viktigt att bloggen lever på precis som vanligt med några enstaka semestervykort som inlägg. Så har jag alltid jobbat och jag tror att det är en stor faktor till att jag idag jobbar lönsamt med kunder  i mina plattformar och samtidigt kan känna att jag delar relevanta och inspirerande inlägg.

En helt annan sak. Vilket fynd va?
Kostade mig en tjuga hos loppisgrannen. Den ska upp i taket och få lite frukt i sig. Kanske inte nu när bananflugorna går crazy bananas i köket dock.

Boris efter löptur med grannen. Alldeles nybadad och trött.

På jobbet idag.

Miranda har fixat håret och blivit alldeles rosa. Ett schampo från Schwarskopf skapade detta tjusiga resultat. 

Du följer väl Miranda Rebecca på bloggen?

Nu ska jag krypa i säng så vi kommer upp för att sjunga för tolvåring, gå på ny skolavslutning och gråta en skvätt till då barnen sjunger “Den blomstertid nu kommer…”.

Kommentarer till “Allt på samma gång

  1. Tycker också bloggare har rätt till semester. Vi finns kvar här även om det blir färre inlägg. Förresten var är Mirandas snygga tröja ifrån? Ha en skön semester. Kramar

  2. Tror att de flesta har överseende med att du tar lite semester från bloggen som en gör från vilket annat jobb som helst. Det viktigaste är ju att en håller ihop som människa, vän, mamma, osv.

  3. Stressa inte med blogginlägg. Vi som är dina trogna följare unnar dig 2 veckors ledighet. Det verkar du sannerligen behöva. Njut av semester, din familj och av att slippa jaga inspiration för att inspirera oss. Du är en sann inspirationskälla alla andra dagar om året, och de är inte få. Glöm inte det. Var rädd om dig!

    1. Hej hej,
      Ingen stress. Det är så jag vill och har valt att jobba bara. Jag ska ta ledigt så gott jag kan men vet att jag mår bäst och kan slappna av då jag har förberett och saker och ting rullar på någorlunda som vanligt. Tack för omtanken. Kram

Kommentarer stängda