Idag lanseras konceptet ”Ett mjukare Varberg” – ett initiativ från ett gäng eldsjälar och föräldrar i Varberg som vill bidra och lära sig mer om hur vi kan stötta våra barn att navigera i en digital värld, må bra och stärka sin självkänsla. I en tid när internet och sociala medier inte längre handlar om teknik och där många unga känner sig förvirrade och mår dåligt.

”Så som nu har det aldrig varit, så som nu kommer det aldrig mer bli” – Micke Gunnarsson

Välkommen till en gratis föreläsning med Micke Gunnarsson i inspirationens tecken. En stund som inte lämnar någon oberörd. Den handlar om våra barn, relationer, sociala medier, prestation och en tid i snabb förändring.

Hur kan vi möta våra barn i deras bygge av självkänsla?
Känner våra barn att skolan är till för dom?
Hur hanterar vi situationer då vi känner oss förvirrade när det kommer till internet och all  teknik?
Hur stöttar vi dagens barn när de tittar på oss och undrar:

–  Vad  ska  jag  bli  när  jag  bli  stor?

VAD: En gratis föreläsning för alla föräldrar i Varbergs kommun.

NÄR: 5 september, kl 19.00-20.30. Insläpp från kl 18.15. Onumrerat.

VAR: Sparbankshallen i Varberg, Kattegattsvägen 26.

HUR: Gratis tack vara våra fina samarbetspartners! Cykla eller samåk gärna så spar vi på miljön och ser till att alla kan parkera!

Tillsammans med Varbergs Kommun, Varberg Event, Kollijox, mig på Krickelins, We are Laja samt med finansiellt stöd av Vagabond Shoemakers, möjliggörs att alla 5:or,  alla pedagoger och alla föräldrar i Varbergs kommun får ta del av denna föreläsning.

Förhoppningen är att dialogen skall fortsätta hemma vid köksborden och klassrummet. Tillsammans med våra barn. För ett mjukare Varberg.

Välkommen till en gratis föreläsning 5 september klockan 19.00 med Micke Gunnarsson i inspirationens tecken. En stund som inte lämnar någon oberörd. Den handlar om relationer, sociala medier, prestation och en tid i snabb förändring. Anmälan och mer info>>

Boka in och dela detta till alla du känner. Vår tid är nu!

Kommentarer till “Vår bästa tid är nu!

Kommentarer stängda