Idag hade jag inte många ljustimmar att fota på. Inga alls faktiskt då regntäta moln täckte staden hela dagen  och det var mörkt mest hela tiden.
Typiskt – jag som hade förberett att fota kampanjbilder både ute och inne och önskemålet var att de skulle var krispiga och ljusa. Det gick ju inte. Regn liksom.
Och det brinner tyvärr lite i knutarna… även om detta inte lanseras förrän nästa år så finns det en deadline. Nåja. Det mesta löser sig.

Jag tände ljus och fotade lite mysiga bilder för FGL Store istället. Vi har en kampanj på våra fina handtryckta tygservetter så det passade bra att duka upp lite juligt med risgrynsgröt och ljusslingor.

Tygservetter använder jag mest hela tiden. Hur bra som helst ju!

Man kan knyta om ett litet band eller snöre, stoppa i en kvist eller blomma. Detta höjer stämningen till den enklaste måltiden.

Mitt lilla änglaspel fick vara med. Jag köpte mitt på loppis men det är lätt att få tag i bara du googlar. Låter så mysigt då det är tänt – ibland blir jag dock stressad av ljudet och då drar jag ur de små pinnarna.

Något annat som alltid är smart att kika efter på loppis är stearinljus – både handstöpta och sådana här små julgransljus. En tia styck! Hur bra!?

Nu är det ordning och reda i ljuslådan.

Hoppas ni haft en bra dag.
Jag själv har varit på ett spännande möte hos Varbergs Energi där vi fick ta emot “Omtake ger Energi” och fick en sådan fin motivering om vårt arbete.

“Det behövs lokala eldsjälar som både vill och vågar verka för ett bättre samhälle. Ett Mjukare Varberg visar både mod och driv i social hållbarhet och vilja att lyfta fram och prata om de utmaningar dagens ungdomar möter i vårt digitala samhålle. Det behövs vardagshjältar som inspirerar andra i frågan hur vi tillsammans kan hjälpas åt att skapa ett mjukare Varberg för ungdomar att leva och växa upp i.” 

Tack som tusan!! Så stolt och varm i magen nu. Somnar gott.

Kommentarer till “Änglaspel och annat fint

 1. Ja vad smart att kika efter ljus, det har jag nog tom sett i ögonvrån på loppisar utan att reflektera 🙂
  Koftan, så fin, vart är den ifrån?
  God jul!

 2. Tack för din fina blogg! Vilka ljuvliga ljuslyktor i glas som skymtas bakom, var hittar man sånna?

  1. tack! Dessa är från Blomsterbarne bredvid FGL Store i Varberg. Vet inte vilket mräke tyvärr.

 3. Vad fint att ert djupa engagemang uppmärksammas o belönas!
  Ni gör ett fantastiskt arbete….hela tiden🙏

Kommentarer stängda