Bloggar i bilen på väg till Halmstad. I min telefon och mobilbilder tagna under morgonen. Livet snurrar runt sommarlovsbarn och de är så härliga, kluriga, kloka och roliga. Men om mornarna är de sega så då smyger jag ut i blommig pyjamas med kaffet.

Någon frågade varför jag har lerkrukor upp och ner i landen. Jag har sett det hos @mccormickcharlie. För insekter. Kolla.

Så fint & bra ju!

Under onsdagar och lördagar har vi torgdagar i Varberg så i morse gick vi till torget och köpte bär, bröd och svamp. Sedan dukade jag upp och ropade varsågoda. De stunderna är ju de mysigaste. Då man sitter samlade och planerar dagen ihop. Idag pratade vi om gamla skräckfilmer som vi såg då vi var barn och planerade vilka konserter vi skulle uppleva ihop i år. Otto tycker väldigt mycket om Cardi B som kommer till Way out West.

Jag har förresten börjat googla efter en kakelugn till hörnet i detta rum.,

Ägg från Åskloster. Mums!

Igor och hans smycken. Det ena är ett minne från Sri Lanka och det andra från Paris. Han har lite planer på att designa egna. Ska fixa borr och limpistol till honom.

Undrar när jag ska bli vuxen och sluta kasta mina kläder på golvet.

Nu är vi på väg till Halmstad som sagt. Jag ska hämta en soffa jag vunnit på auktion och har utlovat både glass och nya skejtskor till ungarna för att få med dem på detta äventyr. Behöver ju folk som hjälper mig bära… hahaha!!

Ett tecken på att det är semestertider är att det snurrar runt i huvudet av bra idéer. Jag vilar i göra. Det tar mig framåt.

Som den där kakelugnen. Eller att planera en utställning med mina vänner. Att hinna vara med i budgivningar. (brukar glömma) Boka spansk kväll med min mamma. Och att dra ut heltäckningsmattan på övervåningen.

Men där säger min man stopp. Han hade till och med mardrömmar om att han kom hem och jag hade dragit bort den och hela övervåningen sviktade och när jag tog ett kliv framåt brakade jag igenom taket. Frågade om han fick välja mellan ett barn till, en valp eller att dra ut mattan. Han valde bebis. Hahaha!!

Nu ska vi hämta soffan i alla fall. Och besöka My Feldt kanske. Ha en bra dag.

Kommentarer till “Bloggar i farten från mobilen

 1. Haha jag skärmdumpa bilden och texten om kläder på golvet och skicka till min man att det minsann inte bara är jag som gör det. Jag kliver ur de när jag ska lägga mig och kliver i de fint och enkelt när jag går upp. Inte svårare än så 😜😍

 2. 🖐️Jag slänger också mina kläder på golvet. Mest på grund av att vårt sovrum saknar vettig plats att sätta redan använda kläder på.

 3. Och vips kom där 👶🏻👶🏻 eller kanske 3? Haha!!! Gölligt ju !!!
  Vet du vad Liv sa häromdagen – alltså längtar till Varberg – känner du Kristin fortfarande ?! Tjaaaa du kanske det… dUuuäääähhh ! SÅKLART att jag gööör !! Såååå förvirrad 16-åring haha!!!

  Puss ♥️ De har vant sig med soffan vaa?! Eller fick du köpa tusen glassar ?!

 4. Slänger fortfarande kläder på golvet😬
  Vuxen så det förslår😅
  Spännande projekt👍

 5. Bilderna från hemmet!🤩 Blir spännande att se soffan! Och vilket fantastiskt val- ska testa det här hemma, min man kommer absolut inte välja bebis, och matta har vi ingen- betyder det att det blir valp? 😉

Kommentarer stängda