24 timmar i Varberg

Jag har haft äran att arrangera ett bloggevent på min arbetsplats, Varbergs Stadshotell & Asia Spa. Vi döpte det till "24 timmar i Varberg" och välkomnade ett gäng glada bloggare på onsdagen efter lunch. Först åt vi lunch på Nami, en god bentolåda som jag varmt rekommenderar. Den är bra att ta med som take-away under lunchen också, i fall man har brått..

Vi lät maten smälta lite och kollade in hotellet för att sedan bege oss till Asia Spa där vi fick ett pass i Yin-Yoga av Patricia. Efter det var det fri spa och god middag i restaurangen under kvällen.

Dagen efter begav vi oss ut på en cykeltur efter frukosten. Ner till Damernas och sedan bort längs strandpromenaden.

Vi stannade för lite fotografering då och då, sedan fick vi bråttom och trampade bort till Vagabonds högkvarter för ett studiebesök. Vilket coolt ställe, jag vill också jobba med skor nu ju.

Och efter spanande på kommande skotrender och en intressant rundvandring i Vagabonds verkstad så begav vi oss till L:Bruket. Där stod nylevererad tång utanför entrén. Men mer om det en annan gång…

Det var både roligt och spännande att träffa de andra bloggarna och det var intressant att utbyta tankar man gick runt och bar på. Vill du kika på andra inlägg från eventet kan du kolla här, här, här och här.