då Håkan kom till Varberg

 

När Håkan kom till Varberg mötte vi upp våra vänner vid fästningen. Sen satt vi där på några filtar, drack bubbel och pratade om sommaren.

Väl inne i societetsparken höll Håkan ställningarna precis som bara han kan göra. och alla var med. såklart.

Miranda Rebecka var passande klädd som vanligt.

Och jag blandade romantik…

…med värsta röjet. Tack Håkan, du kan du.

Denna veckan är jag begravd i arbete och när barnen lagt sig har det hunnit bli mörkt och jag hinner inte fota för bloggen. Tur för er. Då får ni se alla foton jag tog under semestern som jag inte hann trycka in här.

Imorgon åker jag till Arken Hotel för en fotografering med en riktigt duktig fotograf. Då tänkte jag i alla fall att kameran skulle få åka med mitt jobb och dokumentera inför ett blogginlägg. Vad vill du annars se här på Krickelin?
Kommentarsfältet är helt fritt, högt och lågt, dela med dig vetja.