från och med nu är det augusti och jag var aldrig riktigt redo

Min sommar smakar salt och jag har funderat på vart mitt hjärta slår. Jag har målat en dörr grön, städat på vinden och vattnat mina tomater varje dag. Jag har också plockat en luktärt och gått med den under mina näsborrar ett slag varje dag och läst en rätt kass bok. Ingen kan få en och känna sig dummare än en tonåring kan och det är svårt att vinna tillbaka dem, de stora. Jag vet. Och jag funderar på om jag ska ha på mig leopardklänningen ikväll även fast han sa att "ska du det?"

Jag är hemma själv med mellanbror och i går somnade vi tillsammans på en madrass i växthuset under stjärnorna. Med flämtande små ljus vid vår sida hade vi kämpat oss igenom ett jämnt parti schack. Nu ska jag ta med honom på en simtur. Men först ska jag tvätta penslarna.

Här är lilla Mir igen, bland hästarna.