kan jag få komma på en kaffe?

-Kan jag få komma på en kaffe, sitta lite i ditt växthus och prata…

Lilla Mir hade beställt kläder från Oddlovin som hon hämtade upp från posten på vägen. Vad bra, då kan ju jag fota dig lite eller så, är det ok…? sa jag.

Oddlovin drivs av TuvaMinnaLinn och hennes man. Ett alldeles särskilt vackert par, på både utsida och insida.

En kimono. Såklart. Denna lilla Gypsygirl borde gå klädd i en för jämnan.

När kaffet var klart tog lilla Mir ett jobbsamtal.

Och jag fotade vattenmelon och mina smutsiga fötter.

Idag blandar jag jobb med mys med barnen och äter upp alla hallon i trädgården. Kanske borde vi göra saft av alla vinbär. Och kanske borde jag spraya bort alla löss från min stackars krasse. Rensa landen, fila fötterna och läsa färdigt min bok…

Hoppas du har en härlig sommar.
 

Och tack för alla kommentarer som lämnas. 
Har förstått att det krånglar ibland, att lämna kommentarer alltså. Hoppas att det reder sig för jag blir så himla glad av vartenda ett och har som höstlöfte att ta mig tid att svara bättre på alla som lämnar avtryck. tack så himla mycket.

Här är för övrigt veckans härligaste inlägg om du frågar mig. kram