i växthuset tar min blomma för dagen över

I växthuset surrar humlorna och fingrarna doftar koriander.

Jag gick mest dit för att äta en glass, vara själv lite och bläddra i en tidning. Men kameran var med och där är ju helt omöjligt att låta bli att fota lite krafs runt omkring. Tycker så mycket om stöket och det trasiga där inne.

En rosa "blomma för dagen" har helt tagit över, precis som hon gör varje år…

Jag går på semester imorgon. Tänkte att jag skulle hinna måla alla fönster på övervåningen, bygga en pergola och ta hem plank till ett golv innan. Så var planen i vart fall.. Gick sådär…jag har knappt haft nästippen över vattenytan de sista veckorna och bör mest höra av mig till alla vänner jag försummat, träna pilates och spela Uno med barnen.

Men semester. Det smakar rätt bra, tror jag. en dag i taget liksom.

Och herrejösses vilka härliga sommartips ni delar med er i förra inläggeT. Jag blir superinspirerad. Fortsätt tävla och tipsa vet ja, fram till den 14e juli.