Tävling- vinn en illustration av Lisa Burenius

Jomenvisst! Nu kan du vinna din egna Lisa. Allt du behöver göra är att skriva ditt bästa sommartips härunder i kommentarsfältet. Receptet på bästa glazen till grillkvällen, bästa badstranden, roligaste lekplatsen, godaste drinken eller kanske den mest fängslande boken…

Lisa bjöd mig på lunch utanför sin ateljé i fredags. Och nu har jag en hel drös med foton från dagen hos henne. Från hennes fantastiska hem, den sjukt snygga ateljén, den goda lunchen och den vackra trädgården… Jag får helt enkelt göra fler inlägg med sköna Lisa.

Först ut är en tävling.

Jag åkte dit för att pimpa mina egna prints och fotade Lisa under tiden.

Allt är så himla läckert där, jag blev så inspirerad och kände mig alldeles pirrig i magen av hennes härliga energi.

Slurp…

Sen var det dags att välja ut en illustration för Lisa-tävlingen.
Det finns sex olika varianter, de är numrerade och signerade. Lisa har inspirerats av dödssynderna, budorden och tjejerna i 9:an…
De heter Superbia, Hotlips, Thank God it´s Monday, Avaratia, Suzz- en av de sju och Miss Johnny.

Vill du köpa din egna illustration så kan du maila Lisa på l.burenius@gmail.com  De kostar 500:-st +frakt.

Klart du vill vinna din egna Superbia. Fröken högmod. eller hur?

Tävlingen avgörs den 14 juli. Lycka till!