lavendel, konst och ganska mycket söndag

En kladdig doft av french toasts ligger kvar över mitt hem och jag försöker att nonchalera snön som faller utanför. Jag har samlat ihop veckan i mitt knä, sitter och pillar i sömmarna på linnebyxorna jag bär medan jag sorterar röriga tankar.

   Men se. Nu tittar solen fram.

På fredagen fick jag en liten blålila gåva från vackraste Tuva Minna Linn med finpost. Tänk att hon visste precis "bara något litet som kändes väldigt mycket du… att bära nära" 

Och på lördagen satt jag  med i en intervju på Lisa Burenius vernissage i Hamnmagasinet. Det var jag och Varberg Energis vd Carl Arne Pedersen som svarade på frågor om den kreativa processen. Det var skoj och en intressant upplevelse. 

"Suzz- en av de sju" fick jag med mig hem. Tusen tack! Efter inramning får hon flytta upp på övervåningen.

Idag ligger vi alla och slöar i soffan. Kanske river vi ett staket. Cyklar en sväng. Eller  öppnar den där boken..