med en halv fot kvar i Paris

"det verkar som om du kraschlandade i verkligheten" sa min man två dagar efter vi kommit hem från Paris. Och jag böjde huvudet och dök ner bland tång och svalka på damernas nakenbad för att hitta mitt bättre humör igen. sen cyklade jag fort upp för backen.

Och egentligen är det inte så konstigt då jag levde som i en dröm i fem dygn, långt bort från måsten och vardagsstress. Mest satt jag på en bänk någonstans och plöjde mig igenom pocketböcker. Med min man, lite jordgubbar och vitt vin vid sidan. Här sitter vi i Giverny innan vi skulle in i mina drömmars trädgård.

Eller så satt jag så här. blickandes ut över hela Paris från trappan på Sacre Couer.

Vi hoppade såklart över alla sorts köer och la oss i trädgården bakom slottet i Versailles istället.
Och nu efter, efter några dagar i min trädgård, på stranden i min egen stad, krabbrace bland skrattande ungar och med härligt familjehäng så fann jag lyckan här hemma på västkusten i Sverige också. lyckost mig.

Hoppas du har en härlig sommar. Ber om överseende med sena svar på mail under semestertider. kram