Stig in i Lisa Burenius Ateljé, del 2

Jag har kommit hem från Paris och fortsatt semestern på västkusten. Självklart har jag en mängd fina bilder som jag gärna delar med mig av. Men först tänkte jag påminna om tävlingen där du har möjlighet att vinna en illustration av Lisa. Tävlar gör du här och på söndag den 14e juli utnämns en vinnare. Kika in på tävlingsbidragen i kommentarsfältet, jösses vilka bra sommartips. Tack!

En riktigt varm fredag besökte jag ju Lisa Burenius ateljé. 

Lisa bjöd på lunch i solen och fy bubblan vad jag åt, det var sjukt gott.

Hon serverade omelett, melon och nybakt bröd som var bakat i gjutjärnspanna. Ett recept från Ernst. Måste verkligen ha det..

Medan Lisa lagade klart maten så smög jag runt med kameran. I nästa inlägg med Lisa får jag visa hennes vackra hem. Men först ateljén.

Lisa visade sylådan som hon växt upp med. 

Jeanstråd, knappar och dragkedjor, alltid bra att ha. Jag blir sugen på att städa min sylåda…

Överallt finns sm skatter, i en låda sparar hon sitt guld.

Snyggt förpackat och från staden där hon en gång bodde, Florens.

Lisas tavlor. Fantastiska.

Sen blev det kaffe.

Och vi instagrammade lite.

tack tack, ses snart igen Lisa.