tänk och gör vackert så ramlar allt ner i knät på dig till slut, ha tålamod

Jag är dålig på de där självporträtten. Som att det inte riktigt är jag där som stirrar på mig själv på skärmen. En äldre kvinna, trött och visst har jag mycket fluffigare hår i verkligheten. Jag måste bli bättre på att dokumentera mig själv. Den dagen jag lämnar kommer det bara vara massa konstiga ryggbilder eller foton på mina händer som håller diverse koppar, smycken och ungar. Jag uppmanar alla mammor, och pappor, att ta mer kort på er själva. De behövs en dag.

Här är Jake. Det är Miranda Rebeccas kärlek. Eftersom jag lätt blir lite blyg då jag ska prata på engelska, så är vår relation mest av ett hummande och nickande slag. Men vi förstår varandra. Och i helgen ska han spela rugby. En riktigt grym kille med väldigt varmt hjärta.

 Smycken/ Ecodesignproject   Kofta/Acne

De två har varit överallt. Bott lite här och där. Så glad att de är i Varberg hos mig just nu.

 

Numer kan du även följa oss på for_ goodluck på instagram. Ett litet projekt som vi delar. Hoppas du gillar.

Tack och adjö. Ha en fin helg.

Ps. Blir så glad över att det är så många som vill tävla om en spaupplevelse, blir alldeles berörd och gråtig av en del motiveringar. Önskar jag kunde låta er alla gå på spa såklart. kram