vinn spaupplevelse med övernattning för dig och en vän

 

Idag är jag på Arken Hotel & Art Garden Spa och jobbar.

En härlig anläggning som alltid får mig att komma ner i ett visst lugn. Här blev jag  påmind om att jag ville dela med mig av resultatet från vår sista fotografering på hotellet. Mikael Pilstrand stod bakom kameran och jag försökte assistera så gott jag kunde och här är bland annat några av fotona.

Och så har jag en riktigt fin tävling till mina läsare.

Hotellet ligger, med endast 15 minuters bilfärd från centrala Göteborg,  ute i hamnområdet, med fantastisk utsikt över västerhavet. ​

Anläggningen är stor och har många öppna ytor med härlig rymd. På Art Garden Spa kan man sjunka ner i varma källor och drömma sig bort, lägga sig i mörkerrummet eller sitta en stund i utomhusbastun och titta ut över dammen. Lika vackert året om. 

Just nu, under den mörkare tiden på året, är ljusterapirummet ett rum som alla borde sitta i en stund då och då. 

 

I restaurangen står ekologiskt, närproducerat och gott högt upp på priolistan och frukosten på hotellet är bland den bästa jag någonsin ätit.​

Jag har varit här med min man flera gånger och att sjunka ner i utomhuspoolen när det är minusgrader och snön ligger vit runt klipporna är verkligen magiskt.

 

Nu  så har jag en riktigt fin tävling här på krickelin i samarbete med Arken Hotel & Art Garden Spa. Du tävlar om två av deras mest populära paket där det ingår övernattning med frukost, 3-rättersmiddag och entré till spa i två dagar .

Svara på dessa två frågor i kommentarfältet och du deltar:

1.Hur lång tid tar bilfärden från centrala Göteborg 
till Arken Hotel & Art Garden Spa ?

2.Vem vill du dela denna vistelse med?

Jag väljer en vinnare tillsammans med min kollega Louise, som är spachef på Art Garden Hotel, den 24 november. 

Lycka till!