vinnare till spaupplevelse på Arken Hotel & Art Garden Spa

Det är den 24e november och dags att utnämna en vinnare till en spaupplevelse på Arken Hotel & Art Garden Spa. Vad roligt att det var så många som ville delta, en bra bit över trehundra (!), önskar jag kunde ge varsitt spapaket till er alla. Otroligt fina och rörande kommentarer har lämnats. Vi har gåttt igenom alla kommentarer efter hand de lämnats och vi båda känner så otroligt mycket för fransyskanh ´s kommentar och vill så gärna att hennes syster och svåger ska få komma till oss på Art Garden Spa.

"Hej Krickelin, När jag sâg din tävling tänkte jag med ens pâ min syster – när jag ser att (som svar pâ frâga 1) stället ligger endast 15 min frân centrala Göteborg tänker jag än mer pâ min syster. Hon och man och tvâ smâ barn bor i Mölndal. Sedan i februari i âr kämpar deras lilla 2,5-âriga dotter mot en hemskt agressiv form av leukemi. Detta innebär att de sedan snart tio hela mânader lever det minst normala familjeliv man kan tänka sig, med en förälder pâ sjukhus, alltid, och en hemma hos den lille femârige storebrodern. Har tänkt i liknande tankar sâ länge att jag sâ skulle ÖNSKA att min syster och hennes man fick om sâ en natt nâgon annanstans, bara de tillsammans, för att sjunka ned, för att hämta krafter – för att vara tillsammans. Kan det finnas mer passande ställe än Arken Hotel & Art Garden Spa för detta? Med andra ord, svar 2: det vore inte jag som tog med mig nâgon men min syster som tog med sig min älskade svâger. Allt gott, Fransyskan H."

 

Välkomna! Maila mig er adress på kristin£@krickelin.net. Varma tankar till er familj. Hjärtat värker för er.