I slutet av denna månad fyller jag 40 år. Äntligen!!
Skämt å sido. Jag har ingen åldersnoja och tycker det är en rätt skön ålder.

Jag tycker verkligen  att livet är värt att fira och tänker fira mig sjäv som tusan denna månad. Jag har redan köpt mig själv två väldans fina blommiga presenter.

Det är ju nsäatmn inte riktigt klokt. Men jag fann den här vackra servisen med rosor på hos den lokala loppisen. Vad jag gav för den?

400 kronor!! Det är ju inte klokt. Är galet nöjd med denna servis och den påminner mig om några gamla ärvda tallrikar med liknande mönster. Av dem finna bara tre djupa tallrikar kvar. Så dessa var välkomna.

Idag premiärdukade jag med servisen till frukost.

Det blev bananpannkakor med granatäpple och rawfoodbollar…Väldigt gott!

I bollarna har jag färska dadlar, sesamfrön, rostad kokos, kokosolja och mandlar. Jag mixar de snabbt och grovt så det är ganska stora bitar kvar i smeten och sedan rular jag dem i rostad kokos.

Min andra present. Har spanat på den i flera månader hos Ballroom Blitzz. När jag äntligen besökta butiken förra veckan och provade den så kändes det verkligen som om det var meningen. Det här setet ska jag ha hela livet och sedan begravas i. Så det så.

Hoppas du har en mjuk helg.

Kommentarer till “Blommigt i 40-årspresent

  1. Ja, ibland blir det så uppenbart att ålder bara är siffror på ett papper. Jag har följt dig i många år, och hittat mig själv, med mycket hjälp av dina inlägg och tankar. Låter möjligen lite märkligt… men ditt sätt att leva påverkar mig positivt. Det roliga är då att jag “tänker oss som “jämnåriga”,fast jag vet att vi inte är det. Men ditt inlägg idag fick mig lite fnissig, då jag fyller 55 iår…

    1. Haha, tack för din kommentar. Känner likdant med vissa. Ibland känns det som jag är mycket yndgre än Johanna Bradford då vi träffas för hon är så klok i tanken och jag mer flaxig och ibland känner jag mig precis lika gammal som min vän Lisa som är 15 år äldre än mig.hahaha.. ålder är bara en siffra ja.

  2. Sicken ljuvlig servis – stort like på loppispriset och att den är lite unik.

Kommentarer stängda