Bra recept måste man dela med sig av. Har fått dille på Steel Cut Oats som är klippta havrekärnor – ger ett helt annat tuggmotstånd till gröten vilket ger en grövre och fylligare havregröt.
Gott att ha lite olika topping på.
Här har jag stekt tunna äppelskivor i smör och kanel, tinat bär och slita upp banan samt karamelliserat pekannötter i honung. Äter med mandelmjölk. Istället för smör och ost på mackan har jag avokado med koriander, chilli, olivolja och flingsalt.

Löjligt god frukost. Gör jag en rejäl laddning av allt så har jag till mellis också.

ch den här vansinnigt goda soppan gjord på gröna ärtor med en myntadressing till. Jag svimmar vad gott!

Miranda delar med sig av receptet här.

Idag har jag en söndagsintervju med en blommig tjej. Håll utkik här på bloggen ikväll.

Kommentarer till “Bra tips till frukost och lunch

  1. Blev tvungen att testa Steel Cut Oats! Härlig konsistens på gröten! Jag kör rysk yoghurt och bär på min gröt. Och lite havremjölk! Cashew Kitchen hade också ett grötrecept med Steel Cut Oats 👍🏽

    1. Ja, jag såg det. har på min lista att ha lite länkkärlek åt hennes håll 🙂 Älskar den bloggen!
      Så gott med yoghurt till ja. kram K

  2. Men alltså, så himla gott det ser ut! Ibland steker jag en skivad banan i lite smör och 5 g mörk choklad och har på toppen av min gröt med jordnötssmör och hackade hasselnötter. Smakar också väldigt gott 🙂

Kommentarer stängda