Ibland så kanske man är så himla sugen på kola och någon annan gärna vill ha lite mysiga kläder att strosa runt i. Då kan lite hederlig byteshandel vara på sin plats.

Kolla så fin My Feldt är i vår Skarpe Nord Robe! Matchar hennes ögon.

Och kolla så mycket godsaker jag fick hem!! Allt med Mys vackra illustrationer. Hon är verkligen världens multitalang.
My och jag är främst digitala vänner för vi hinner ju akldrig att ses – hur mycket vi än vill och försöker planera in så dyker det alltid upp något. Tänker att vi får till en bra date i min trädgård i sommar – hon tar motorcykeln hir och då dricker vi flädersaft under äppelträdet och pratar om viktigheter.

Lakrtitskola, Hallonkola, Kokoskola, Hallon/Lakritskola & Vaniljkola. Vilken är din favorit?

I paketet låg även en av hennes print. Magi!
Huvudet är fullt av fjärilar, blommor, bakverk och tankar med en otrolig precision.

– Vadå!  Vad tittar du på? Har du aldrig sett någon med ett äpple i ansiktet. Nu har du! Slut på meddelandet.

Detta har jag redan hunnit ge bort. Min man fick kokoskola, Igor fick en ros med ett “hipp hipp Hurra” kort runt halsen vid skolavslutningen och grannen Stella fick en bok att skriva i under sommarlovet. Så himla bra att ha födelsdagskort och andra småsaker hemma då man ska gå bort. Har alltid dålig framförhållning med sådant så jag har en låda med allt sådant färdigt redan. Då fixar man present på fem röda.

Ett annat bra byte denna vecka var den här muggen. Frida Eklund fick en blus av oss och Mir tog med sig två koppar och jag en mugg. Älskar denna med fåglar på.

Idag är det första sommarlovsdagen och jag har hundra grejer att göra.  Tur att barnen är så stora så de reder sig själva med kompisar och mellanmål. På söndag checkar vi ut för lite härlig och efterlängtad semester tillsammans.

har vi tur så redigerar och klipper Otto ihop ett “Krickelins Trädgård” idag. Håll tummarna!

Kommentarer till “Bytt är bytt – den roligaste handeln

  1. Och så tänkte jag passa på att skryta lite om tjejerna som gör allt fint av My’s illustrationer. Två tjejer (varav den ena är min bästis) som tog över ett tryckeri och startade Happy Print här i Halmstad. Så himla duktiga och kreativa tjejer i en ganska manlig värld. Roligt att gynna lokalt och tjejer tänker jag. Hoppas ni får en härlig semester 🙂

  2. Älskar Fridas keramik. Får försöka få till en tur till Varberg snart för jag kan inte se att det går att handla online.

  3. Hurra! 🙂 De ska jag kika på isåfall under helgen när vi myser ute på stugan. Jag tänkte också försöka skapa en gå bort/present-låda. Främst med stickat i, eftersom jag älskar att sticka men mitt förråd av strumpor är mer än välfyllt.

Kommentarer stängda