en tämligen grå dag

 

 

Det är bara en nyfiken koltrast, årets sista rosenskära och min katt Frank runt mig då jag plockar in tomaterna som klarat den första frosten. Lugnet på dagen. Jag har med mig thé och mailar ifrån växthuset när regnet smattrar mjukt på glaset ovanför huvudet.

Idag är en sådan dag då jag bestämmer mig för att lyssna på kiropraktorn och jobbar sen liggandes i sängen insmord med voltaren och funderar över den där galan som jag ska gå på imorgon.

Jag längtar efter trädgårdsliv och lata dagar på stranden med salt i håret. Vi, i vår familj, har nog inte gjort färdigt vår sommar och redan plockar butikerna upp julpyntet.

Så jag kommer nog försöka sitta där ute i mitt lilla hus med filt och varma drycker och hålla kvar sommarkänslan lite längre. 

hej hej.

Kommentarer till “en tämligen grå dag

 1. Gillar verkligen din blogg och dina bilder. Kul att gå in och bli inspirerad :). Har sett i inredningstidningar om folk som satt in en vedeldad kamin i sitt växthus. Då blir säsongen längre, kanske inte för växterna men för dig. 🙂

 2. Åh, som jag älskar att kika in hos dig för att hämta kraft och inspiration. På nåt sätt lyckas du få det enkla livet så fantastiskt vackert. Men måste säga att jag blev så besviken att nya bloggen funkar så dåligt i mobilen (där jag oftast läser) Det är ju bilderna och texterna som gör det tillsammans, och en halv bild blir ju lite sådär…

  1. Jo, precis jag håller med. Tror att det är på gång med en mobilversion, hoppas du orkar vänta lite 🙂 Tack för att du gillar Krickelin.

 3. Vila ordentligt tycker jag, så du klarar av galan i morgon – sådana kommer ju inte varje vecka direkt! 🙂

 4. Jodå, det är klart att jag vill följa med. Och när jag ser dagens inlägg så påminns jag om varför jag så gärna kikar in hos dig. Du är en mästarinna på att skapa stämning. En grå dag hos dig är aldrig riktigt grå ändå, tänker jag. Som idag med höstskir rosenskära och tomatröd skörd.

  Jag riktigt hör det ivriga regnet mot taket och ser röken ringla upp ur din varma tekopp. Hoppas att du får många sköna dagar än – ute i ditt lilla “glashus”. Och att du kommer att trivas härinne också, i ditt nya blogghem.

  🙂
  /helena

 5. Jag skulle så gärna sitta där i växthuset med snattrande regn. Låter väldigt mysigt och inspirerande. Fast helst skulle jag förstås vilja ha kvar en bit av sommaren – håller med om att det går alldeles för snabbt.

  Grattis till flytten förresten! Kul!

  Kram, hoppas du får finaste dagen

  Nanna

Kommentarer stängda