jenna på fältet

 

 

Vinden tar i och drar över min stad i dag också, kaffet är starkt och axlarna är uppdragna  långt. Jag försöker göra mig bekväm med den nya bloggen och har lite svårt få upp bildspelet på Jenna som jag fotade en tidig sommardag. Det tar kanske lite tid att komma in i det och betygsättningen här nedanför, som min vän gjorde mig uppmärksam på, skippa den gärna, det känns rätt kusligt att bli bedömd och jämförd. Men annars känns allt fint, kommentera gärna om du tycker något verkar krångligt. Mobilversionen är på väg har jag fått höra. Jag tror att det ska vara lika lätt att följa mig nu som innan och egentligen är det inga konstigheter, allt på krickelin är som förr. Bara en annan adress och kanske en möjlighet att ramla över något annat inspirerande som man gillar. Jag är väldigt positiv. Och nu måste jag kila vidare på andra jobb.

Ha en fin dag. Jag har bestämt mig för att min kommer bli strålande.

hej hej.

Kommentarer till “jenna på fältet

 1. Älskar bilderna!! Jag måste lära mig hur man lägger upp små blidspel, är det komplicerat???

  Malin

 2. Vet inte om det är ditt “fel” att bilderna som rör sig här ovan är så läckra. Men det är det nog. 🙂 Flickan ser i alla fall så frimodig ut och lite allvarlig på samma gång. Fint fångat.

  /helena

 3. Jag gillar din blogg lika mycket här som innan! Och som du säger, nu kan man klicka sig vidare till andra finheter, också! Jag stormtrivs!
  Kram

 4. .. tittar in även här..
  tänker att det är svårt
  för Dig att veta vilken
  hannah av ’hannor’
  det är (& jag tänker inte
  ens på att jag kan skriva
  ’honeypieLiving’ i namn-
  fältet, känns ju skumt..
  jag är ju jag. *ler*

  .. & Du. de där hjärtanen.
  bedömingen. de räcker inte
  till ändå. 🙂

  kram !

  1. Tack, ditt hjärta är varmt. Jag tror att det kommer en funktion så småningom som gör det möjligt att lämna sin adress så man kan hitta rätt bland “hannor” 😉 Idag tror jag att jag får stanna extra länge inne hos dig och kurera mig med dina vackra foton. kram

 5. Vad fina de blev bilderna, just med den redigeringen speciellt.
  Sådan känsla.

  Kram

  1. Tack, vad kul att du tycker det, har alltid lite svårt för mina egna foton svartvita, men jag gillar det så mycket hos andra. kram till dig, saknar dig.

Kommentarer stängda