Vi har tillbringat några dagar på Venice Beach. Ljuset här är helt magiskt!

Under tidig morgon har vi varit ute och fotat –  & vi försöker även fånga den gyllene timmen vid skymning.
Inga problem för mig, jag vaknar 04 varje morgon och har smugit ner i lobbyn med frukt, kaffe och dator.
Vid 21 slocknar jag dock helt men det gör inget för det är ingen av oss som är sugen på en helkväll med drinkar och dans ändå…

Igår var det ganska varmt så det var inga problem att gå klädd i bara ben och baddräkt under sen eftermiddag.
Gulliga Miranda Rebecca. Har alltid kallat henne Mir här på bloggen men nu är det nya tider – hon öppnar nämligen sin egna site under veckan och där heter hon såklart sitt fulla namn.
Så från nu – Miranda Rebecca.

Spännande va? Tycker hon lever ett så härligt liv i ett tjusigt hem med snygg brittisk kille, mysig trädgård och en gäng gulliga hönor. Hon är också grym på att laga mat eftersom hon jobbat som kock innan hon blev sågverksoperatör. Men nu kör hon alltså all in med FGL och sitt egna varumärke.

Efter gårdagens fotografering så hyrde vi cyklar för att ta oss fram längs strandpromenaden till Santa Monica Pier. Så vackert!

Uppskattar att man får vara hur som helst här  i Los Angeles utan att någon höjer på ögonbrynen. Har stött på de mest galna och skojiga individerna – det ger massa varma leenden och mycket energi. Älskar mångfald.
Sprang tyvärr på en stor orm längs strandpromenaden häromdagen dock. Jag har världens ormfobi och mår fortfarande fysiskt dåligt bara jag tänker på upplevelsen. Fy fasen!

Idag checkade vi ut från vårt hotell vid 07 för att dra vidare till Palm Springs och Joshua Tree. Vi har bott på the Cadillac Hotel precis vid stranden – ett hotell med väldigt låg standard på rummen. Men lobbyn var tjusig så här har vi jobbat jättemycket.

Tycker detta konstverk på väggen är helst fantastiskt och så tycker jag väldigt mycket om lamporna i taket. Det blir verkligen en skön mix tillsammans med det råa betonggolvet.

Denna frukost serverades varje morgon. Vi tog bara lite kaffe i en mugg och promenerade istället till tveklöst bästa frukoststället i Los Angeles  – Gjusta.

En eftermiddag fick vi sällskap av lilla Tatjana då vi skulle jobba i lobbyn. En av receptionisterna hade med sin lilla åtta veckors valp och hon charmade verkligen alla gäster.

Så gullig ju!! Jag har med mig både mina lila och röda klackar från Scorett och Miranda Rebecca har haft på sig dem till några outfits. Det skiljer nästan tre storlekar på oss så det ser lite skoj ut när hon går runt i dem… hahaha..

Nästan så vi packade med valpen i bagaget till Joshua Tree.

Nu sitter jag och jobbar i bilen på väg till nästa location. Sofia kör och spelar Oscar Zia på hög volym samtidigt som vi alla sjunger med i refrängen. Snart ett stop på Target för att köpa färgade rökbomber, hämta skor hos Cecilia Blankens och sedan ut i öknen. Det blir bra.

Kommentarer till “Dagarna i Venice – om fotograferingarna

  1. Åh! Ohämmat avis om ni ska träffa Cecilia Blankens -min stora förebild på väldans många sätt. Hälsa henne det!

Kommentarer stängda