breakfast2 berns_Kristin_lagerqvist-1489

Morgonstund i Berns Salonger.

breakfast2 berns_Kristin_lagerqvist-1493

Johanna och jag äter frukost i lugn och ro efter en trevlig kväll på Design- galan igår. Många favoriter tog hem vinster och två branschkollegor var fina och värdiga vinnare på scen igår. Frida på Trendenser tog emot läsarpriset Årets Inredningsblogg. En värdig vinnare och en stor förebild i branschen.
Emma von Brömssen (du vet min tapet i kontoret…) tog stolt emot priset som årets Stjärnskott! Stort Grattis till båda två och varma applåder.
Grattis till de andra vinnarna också givetvis.

breakfast2 berns_Kristin_lagerqvist-1494

Min frukost idag.

breakfast2 berns_Kristin_lagerqvist-1497

Och Johannas söta rosett.

Nu är jag på väg till en annan god vän. Vart tåget tar mig får du se i eftermiddag när jag slår mig ner i en ny tågvagn för att ta mig hem till Varberg igen. På återseende alltså. kram