Just nu befinner jag mig på Öland. Vilken vacker ö!
Jag har inte varit här sedan jag var litet barn men min man och våra barn har varit här och bott över hos hans barndomsvän som har sommarställe här precis bredvid Alvaret och Capellagården. Otroligt vackert!

Innan jag åkte från Varberg så testade jag lite olika klänningar jag redan hade hemma. Ofta känner man kanske att man vill köpa ny när man ska på bröllop men jag försökte motstå frestelsen denna gång och det nyköp jag gjort kommer jag lämna tillbaka till förmån för några plagg jag redan hade.

Det lutar åt gult.

Eller lila.

På Öland blommar rosor för fullt och ljuset är magiskt. I appen står det regn men det blåser snabbt över och spricker upp.

Igår fick vi en otrolig sommarkväll här på Capellagården med förmingel för alla gäster.
Jag begav mig ut i trädgården och kommer absolut köpa med mig lite växter från den fina plantskolan och butiken innan jag åker hem. Ett tips!

Alla bröllopsgäster bor på ett litet pensionat precis bredvid Capellagården och vi har precis ätit en god frukost. Inte chips och brie… Detta var från igår.
Nu ska vi svida om till joggingskor och ta en liten löptur på Alvaret innan vi gör oss ordning för vigsel. Har fortfarande inte bestämt mig för klänning eller om jag ska tvätta håret. Stora frågor…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Bröllop på Öland