Nu minutplanerar min närmsta kollega och jag dagarna. Inget får ramla mellan stolarna och ställa till det för oss. Vi har lyckats få tag på otroliga tjejer som jobbar hos oss i sommar och vi är så tacksamma. Öppet fem dagar i veckan i butiken och kör på som vanligt online.

Vi får besök från hela världen och det är så himla fina kunder som kikar in.
Försöker verkligen ha tid för alla läsare som vill ha en liten pratstund. Uppskattar alla besök så mycket!

Sofi, som jobbar både i butik och är modell hos oss i sommar, är också sångerska och ska sjunga i butiken torsdag nästa vecka. Hennes pappa och hon tar ton fyra gånger under dagen och jag kommer återkomma med mer ställtider på Instagram under kommande vecka.

Det är en dröm att få arbeta på en sådan kreativ och vacker plats kring kollegor och kunder som är så fina.

Detta är Theoni och Sofi.
Theoni är min högra hand och den som hjälper mig med allt mellan himmel och jord. Helt oumbärlig och enormt uppskattad. Kan inte fatta hur mitt liv gick ihop innan hon steg in i det.

Nu under högsäsong säljer vi mycket linnekläder och te i olika former. Vi har allt från teblandningar till sparkling tea i vackra flaskor.

Denna helgen är jag ledig eftersom jag är på bröllop på Öland men jag vet att tjejerna fixar butiken på bästa sätt då jag är iväg. Varmt välkomna om ni har vägarna förbi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *