Designgala och fina möten

ellegalan_krickelin-1010471Så jag bytte kust och lämnade Varberg för Stockholm Design Week. Jag var förskräckligt sen och ramlade in på en middag på Berns Asiatiska tillsammans med andra branchkollegor som bodde på hotellet. Jag bodde med Sofia på Mokkasin och vi var båda mäktigt impade av de tjusiga lokalerna.

ellegalan2_krickelin-3540På måndagsmorgonen serverades god frukost på små fina fat på den trevliga verandan innan vi begav oss till en trendföreläsning av Stefan Nilsson i samma byggnad. Både skoj och intressant, sa vi medan vi tog oss till Operaterassen för nästa stop.

ellegalan_krickelin-3557ellegalan_krickelin-3546 ellegalan_krickelin-3547Vi var ju såklart ganska mätta men lite mer frukost fick trots allt plats i magen medan vi var på pressfrukost för ELLE Decoration Swedish Design Awards 2015.

ellegalan2_krickelin-3554Finfrukost med iPhones…

ellegalan_krickelin-1010478Efter ett besök på Stockholms auktionsverk så hoppade Sofia och jag in i en Uber som tog oss till Söder. Vi skulle möte upp Isabelle McAllister för en indisk lunch och spana in hennes nya lägenhet som hon håller på att tokrenovera just nu. Det var så himla trevligt så kameran fick visst bli kvar i väskan…

ellegalan_krickelin-1010482Stockholm bjöd på snö och massor av fina samtal…

ellegalan_krickelin-1010486

… god mat och fina stunder med vin eller kaffe i glasen… och jag insåg att jag hade fyllt tant då jag beställde in silverte vart än jag var..

ellegalan_krickelin-1010494 ellegalan_krickelin-1010497På kvällen vankades det Elle Decorations designgala på Operaterassen och jag klädde mig i skinnkjol och mina Vagabond. Här kan du se hur jag såg ut. Vi mötte upp Isabelle igen och trippade upp för trapporna för lite bubbel och fint häng.

ellegalan_krickelin-1010500

Sedan drog prisutdelningen igång och Monica Förster stod som vinnare till det mest prestigefulla av dem alla. Årets designer, Grattis! Läs mer om vinnarna här om du är intresserad.

ellegalan_krickelin-1010510 ellegalan_krickelin-1010503

Sedan minglade vi runt och jag var så glad att jag äntligen kunde träffa Anna Malmberg och prata digitala medier med massa fina människor. Här är också Ida Magntorn och  Josefine Halfwordson från Betonggruvan.

ellegalan2_krickelin-1010504

Isabelle var fin i tyllkjol och paljettväska.ellegalan_krickelin-3556Så nu sitter jag på ett tåg igen tillbaka hem och vill tacka en drös fina människor för givande dagar. Framförallt  Trendgruppen som bjudit in till detta och till Berns Hotel som verkligen var ett fantastiskt hotell att bo över på om man är i Stockholm. Tack också till Elle Decoration såklart! Så himla fint arrangerat.