Hej. Jag har massa härliga foton och recept att dela med mig av. Johanna och jag tillbringade en augustifredag tillsammans. Tänk att här badar jag varje dag nu nästan. Gör underverk för en sådan som jag… Med varm jacka att svepa runt om och en termos te efteråt. Nakenbada på hösten. javisst. en nödvändighet. Efter bad så åkte vi till Lisa Burenius. Hon bjöd på sköna samtal och goda vårrullar. Recept från Lisa – Finstrimla någon typ av kål som du gillar. Spetskål, vitkål, rödkål eller savoykål. Greppa potatisskalaren å hyvla ner morötter gul svarta vita vad du nu har. I med färsk spenat å koriander. Gör en sås att doppa de små rullarna i av ungefär så här – 4 msk limesaft 3 msk olivolja 1 msk sesamolja 1 msk japansk soyasås råsocker eft smak men jag gillar att den är lite söt…. Riven ingefära eft smak 1-2 msk 1 riven vitlöksklyfta 1 röd chili som ska finhackas 1 näve färskkoriander som slutligen hackas ner – Så nu till själva tillverkningen. Förbered med en lätt fuktad kökshandduk å häll upp kokande vatten i en vid skål. Doppa nu rispappersrundeln i vattnet helt kort. Lägg den på handduken å släng på fyllningen rulla in vik å fortsätt rulla. Nu går det som hejsan. Byt ut vattnet då och då. Snart har du ett berg av springrolls. Testa även att rulla in i svartkålsblad Råa el snabbt nedsänkta u kokande vatten….. Låter ju hur jobbigt som helst men det är det inte…. Du kommer att få din belöning. Lycka till Gott var det. Hejdå Johanna! Jag blev kvar en stund. Sedan kom min skjuts och åt upp resten av vårrullarna. Tack Lisa. So long.