Isabelle kommer – Tjoho!

isabelle_mcAllister_fb

Innan sommaren bjöd jag in mina bloggfavoriter till en dag i Varberg – Kustliv. Tyvärr kunde inte Isabelle McAllister komma. Men vi sa att vi ändå skulle hitta på något tillsammans när hösten kommer. Och nu är ju denna dagen snart här. 30 september närmare bestämt.

Isabelle kommer nu till min arbetsplats och håller en föreläsning i inredning i samband med höstpremiären av våra De Luxe -rum. Det blir en festlig tisdagskväll mitt i veckan för dig och dina vänner. Det kommer serveras bubbel och lättare tilltugg, vara visning i rummen och minglas och nätverkas massor. Jag har passat på att bjuda in några bloggvänner och jag hoppas såklart att du som läser Krickelin också vill komma och morsa på oss och ta del av kvällen. Vi har dessutom ordnat så man kan gå upp på Asia Spa mellan 14 och 18 till halva priset om man ska vara med under kvällens event. Kika här för mer info.

228 De Luxe_varbergs Stadshotell-8674 228 De Luxe_varbergs Stadshotell-8679 Det är ju ingen hemlighet att jag är ruggigt mallig över min arbetsplats. Jag jobbar på ett av de vackraste stadshotell jag känner till. Är helt kär i byggnaden och människorna i den. Och du vet, på ett hotell får man vara med om massor. Man träffar spännande människor och lär sig något nytt varje dag. Dessutom ligger Asia Spa på översta våning och det är inte fy skam att ha fri tillgång dit om man säger så… 228 De Luxe_varbergs Stadshotell-8682

Här är jag i rum 228. 228 De Luxe_varbergs Stadshotell-8696 228 De Luxe_varbergs Stadshotell-8700 Passa på att dra ihop vännerna nu och möt upp oss i Spegelsalen. Göteborg ligger bara 40 minuter bort med tåg och sedan är det en fem minuters promenad till oss. Välkomna!

(köp biljett så snart som möjligt för det är först till kvarn som gäller…)