morgondis och dagg i tvååker

Stromma Marina-9042 För någon vecka sedan skulle jag fota klänningar för Tekla Dresses på Strömma Farmlodge och dök upp en tidig måndagsmorgon. Lite för tidigt för alla tydligen så jag fick snällt sätta mig på trappan i morgonsolen och vänta in resten av gänget..

Stromma Marina-9043 Stromma Marina-9046 Helt ok. Jag vände några blad i min pocketbok och smög sedan runt i daggen i dimmigt morgondis med kameran.

Stromma Marina-9047 Stromma Marina-9049 Stromma Marina-9051 Stromma Marina-9052 Så attans fint.  Stromma Marina-9062

Stromma Marina- Sedan kom de då. Marina med håret på ändan, Camilla på Tekla Dresses med hundra klänningar i släptåg och en liten alv att klä på och av i sensommarsolen en hel dag. Tänk om jag ändå hade kunnat uppleva min bröllopsdag en gång till, då hade jag helt klart valt något liknande…