efterlysning och sneak peak

garbergs_kristin lagerqvist_lovelylife-7089

Denna dagen håller på att ta slut efter ett rasande tempo och hade det inte varit för att jag var osmart nog att dricka kaffe vid femtiden så hade jag nog slocknat nu… Här är en liten behind the scenes från idag. Håll utkik i slutet av veckan efter slutresultatet.
Johanna var cool som vanligt, iklädd kappa och sneakers.

garbergs_kristin lagerqvist_lovelylife-7138

Och jag har haft både Johanna och hennes stackars man till att leta upp dessa jeansen till mig i Göteborg… men jag inser nu att jag behöver en 38 istället och har ringt runt som en dåre till alla HM-butiker i Göteborg. Tydligen kommer de inte in på webben förrän i april igen. Så här kommer en vädjan till någon snäll HM- anställd krickelin-läsare. Snälla gulliga! Kan Du vaska fram ett par så får du gärna maila mig. (kristin@krickelin.net)